DAGOPVANG 0-4 JAAR

Dagopvang 0-4 jaar

Dagopvang voor kinderen van 0 - 4 jaar
"Waar kinderen eigen zijn en wijzer groeien door de dag heen"

Wij bieden professionele dagopvang aan kinderen van 0 – 4 jaar. In een veilige en stimulerende omgeving ontvangen de kinderen een deskundige en liefdevolle verzorging. Het is belangrijk dat het dagritme op het kinderdagverblijf aansluit bij de thuissituatie. Daarom stellen wij goed oudercontact als prioriteit. Onze groepsruimtes zijn fris en veilig ingericht met verschillende speelhoeken en passend spelmateriaal. Om de zelfstandigheid van de kinderen te vergroten bieden wij voldoende bewegingsvrijheid en uitdaging, ook werken wij met een open-deuren beleid. Uw kind gaat samen met andere kinderen op ontdekkingstocht, wordt creatief gestimuleerd, ontwikkelt fantasie en krijgt gaandeweg een steeds grotere woordenschat. Er is daarnaast voldoende ruimte voor uw kind om zich even terug te trekken. Wij leren de kinderen samen spelen, samen delen en samen communiceren. We gaan met grote regelmaat erop uit met de kinderen. Spelen en bewegen in de gezonde buitenlucht vinden wij erg belangrijk.

Pedagogisch beleidsplan
Als leidraad voor onze dagelijkse omgang met de kinderen gebruiken wij ons pedagogisch beleidsplan. Jonge kinderen ervaren rust en regelmaat als houvast. Een dagritme; met vaste momenten voor spelen, rusten en eten biedt vooral voor dreumesen en peuters, structuur. Bij baby’s volgen we waar mogelijk het ritme van thuis.

Bij JKC Scholtens zijn we geopend van 7:30-18:30 uur.

Voor meer informatie ga naar https://www.eigen-en-wijzer.nl/kinderdagopvang/

Mgr. Scholtensschool     Wilhelminastraat 18, 8471 PK Wolvega     t 0561- 614014     admin@mgrscholtens.nl