BUITENSCHOOLSE OPVANG 4-13 JAAR

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

Uitdagende buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Sport, natuur, cultuur en vooral heel veel leuke activiteiten!

Bij onze buitenschoolse opvang (BSO) locaties vangen wij kinderen op in de leeftijd van 4 – 13 jaar. De kinderen kunnen bij ons ontspannen, spelen en deelnemen aan uitdagende activiteiten en workshops. De openingstijden van de BSO sluiten aan op de schooltijden. Ook bieden wij voorschoolse opvang aan en zijn de kinderen tijdens extra vrije schooldagen en vakanties meer dan welkom!

Voorschoolse opvang
Wilt u uw werkdag vroeg beginnen en de dagelijkse files ontwijken? Dan is onze voorschoolse opvang is een uitkomst. U kunt uw kind vanaf 7:30 uur bij ons brengen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn. Indien nodig kunnen zij ook samen met de kinderen ontbijten.

Naschoolse opvang
De openingstijden van de naschoolse opvang sluiten aan op de schooltijden. De Naschoolse opvang is tot 18.30 uur geopend. Uw kind wordt indien nodig opgehaald uit de klas.

Bij JKC Scholtens zijn we geopend van 7:30-18:30 uur.

Voor meer informatie ga naar https://www.eigen-en-wijzer.nl/buitenschoolse-opvang-4-13-jaar/

Mgr. Scholtensschool     Wilhelminastraat 18, 8471 PK Wolvega     t 0561- 614014     admin@mgrscholtens.nl