ROMMELMARKT

Website: www.rommelmarktwolvega.nl
Facebook: Rommelmarkt
e-mail: rommelmarktwolvega@gmail.com

Sinds jaar en dag organiseert de rommelmarktcommissie van de Mgr. Scholtensschool aan de Wilhelminastraat 18, te Wolvega haar jaarlijkse Rommelmarkt.
De markt is elke keer weer een groot succes. Voor half 10 staan de mensen met drommen voor de hekken te wachten.
De markt wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 mei 2018.
Vanaf 9.30 uur kunnen de bezoekers op hun gemak langs de kramen “sneupen” en genieten van een kopje koffie of ander lekkers  en een gokje wagen bij het “Rad van Fortuin”.
Ook is er op de markt de jaarlijkse verloting;
Ouders gaan, in de weken vooraf aan de markt, langs de deuren om lootjes te verkopen en op de dag zelf is er aan het einde van de markt  de trekking van de verloting, waarbij zeer mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Met de opbrengst van de markt kunnen we extra dingen  doen voor onze schoolkinderen, maar ook voor andere kinderen, door het ondersteunen van goede doelen.

Dit kan natuurlijk alleen maar dankzij de hulp van heel veel vrijwilligers en sponsoren. Deze mensen willen we dan ook hartelijk danken voor hun steun.

Mocht u meer willen weten over de rommelmarkt, kijk dan op: www.rommelmarktwolvega.nl

Heeft u nog vragen, stuur dan een berichtje naar: rommelmarktwolvega@gmail.com