ROMMELMARKT

Facebook: Rommelmarkt
e-mail: rommelmarktwolvega@gmail.com

De Rommelmarkt
Sinds jaar en dag organiseert de rommelmarktcommissie van de Mgr. Scholtensschool aan de Wilhelminastraat 18 haar jaarlijkse Rommelmarkt.
Deze markt is elk jaar weer een groot succes.

De markt wordt elk jaar gehouden in mei. Dit jaar op zaterdag mei 2019.
Vanaf 9.30 uur kunnen de bezoekers op hun gemak langs de kraampjes “sneupen”, genieten van een kopje koffie/thee of iets anders lekkers en natuurlijk een gokje wagen bij het “Rad van Fortuin”. Hierdoor maken de bezoekers kans op mooie prijzen voor een prikkie.

Lotenverkoop:
In de weken, vooraf aan de markt, worden er lootjes langs de deuren verkocht. Hiermee kunnen mooie prijzen gewonnen worden. De trekking vindt altijd aan het einde van de markt plaats.

Ophaaldag:
Vooraf aan de markt, wordt er 1 dag georganiseerd, waarin alle spullen voor de markt worden opgehaald. Houdt voor de data de website van de rommelmarkt in de gaten.

Opbrengsten:
Door de verkoop van de loten en de opbrengst van de markt hebben wij als school extra middelen  tot onze beschikking (denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van het plein) en kunnen wij ook verschillende goede doelen ondersteunen. De doelen worden bepaald in samenspraak met de Rommelmarktcommissie.

Rommelmarktcommissie en vrijwilligers:
De rommelmarkt werkt met een rommelmarktcommissie, waarin ouders en een stamgroepsleidster van school zitten. Naast de rommelmarktcommissie is de school afhankelijk van alle hulp die zij kan krijgen. Dit is de hulp van heel veel vrijwilligers en sponsoren. Deze mensen willen wij dan ook hartelijk bedanken voor hun steun en hopen dat zij er dit jaar ook weer bij zullen zijn.

Mocht u meer willen weten over de rommelmarkt, kijk dan op: www.rommelmarktwolvega.nl
Heeft u nog vragen, stuur dan een berichtje naar: rommelmarktwolvega@gmail.com