AANMELDEN

Wilt u uw kind aanmelden voor onze school? Wat fijn....Welkom!

U kunt een afspraak maken via de website of met een telefoontje. Er wordt een kennismakingsgesprek gepland met de directeur en tijdens dit gesprek krijgt u een rondleiding door de school. Ook uw kind is hierbij van harte welkom.
Als u overgaat tot inschrijven, dan vult u het officiële inschrijfformulier in. Daarna krijgt u een bevestiging van inschrijving en zal één van de stamgroepsleidsters contact met u zoeken voor een kennismaking met u en uw zoon of dochter.

Heeft u eerder al interesse of weet u zeker dat uw kind bij ons op school komt?
Dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Deze kunt u ophalen bij de administratie. Na inschrijving nemen wij contact met u op en kunt u kennismaken met de stamgroepsleidster, waar uw kind is ingedeeld.