SCHOLTENSSCHOOL GOES ENGLISH!

Sinds het begin van het schooljaar 2015-2016 geven wij op school Engels. “Dat is niet nieuw” zult u denken… Maar wél als we erbij zeggen dat we al vanaf groep 1 Engels geven! Jonge kinderen zijn zeer taalgevoelig, waardoor ze een tweede taal als Engels heel snel oppikken. Dit merken we heel goed, er wordt op een interactieve manier, spelenderwijs en thematisch heel veel met de Engelse taal gedaan. Er worden liedjes gezongen met Bobo of Okki the DJ, er wordt geteld, en er worden korte Engelse zinnetjes gesproken. Hoe ouder de kinderen worden hoe meer woorden ze leren en hoe langer de zinnen worden.  In de bovenbouw wordt gewerkt met bekende popsongs.
Het levert zowel voor kinderen als leerkrachten heel veel plezier op en wordt er een stevige basis gelegd voor het voortgezet onderwijs, waar Engels een kernvak is.

Scholtensschool goes English!